Denní menu
Od 18. 3. do 22. 3.
Pondělí 18. 3.
Polévka
-
Polévka mléčná z fazolových lusků (1, 7, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Pečený karbenátek, vařené brambory, salát z červené řepy (3, 9)
130 Kč
-
150 g Zapékaný kuřecí steak s nivou, slaninou a cibulkou, jasmínová rýže (1, 7)
140 Kč
-
150 g Špagety "Putanesca" (rajčata, kapary, ančovičky, olivy) s parmazánem (1, 3, 4, 7)
140 Kč
Úterý 19. 3.
Polévka
-
Hovězí vývar s masem a nudlemi (1, 3, 9)
Hlavní jídla
-
250 g Králičí stehýnko na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 7, 9, 10)
140 Kč
-
150 g Obrácený vepřový řízek zdobený, vařené brambory (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Šafránové rizoto s mořskými plody a terskou filet (4, 7, 9)
150 Kč
-
300 g Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem (1, 3, 7)
130 Kč
Středa 20. 3.
Polévka
-
Fazolačka s klobásou a paprikou (1, 6, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Francouzské brambory, salát Coleslaw (3, 7, 9)
130 Kč
-
150 g Vepřová líčka na kořenové zelenině, bramborová kaše (1, 7, 9)
140 Kč
-
150 g Řecké biftečky plněné feta sýrem, tzatziky, plněné panini 1/2 (1, 3, 7)
140 Kč
Čtvrtek 21. 3.
Polévka
-
Selská s žampiony a uzeným masem (1, 7)
Hlavní jídla
-
200 g Smažená vepřová játra, bramborový salár (1, 3, 7, 9, 10)
130 Kč
-
150 g Hovězí nudličky Stroganof, jasmínová rýže (1, 7)
140 Kč
-
150 g Kachní ramen s nudlemi, shitake houby, vejce, bylinky (1, 3, 4)
140 Kč
-
300 g Kynutý knedlík s povidly a vanilkovým přelivem, cukr, máslo (1, 3, 7)
130 Kč
Pátek 22. 3.
Polévka
-
Cibulačka s vejcem (1, 3, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Jelení guláš s vepřovým bokem, domácí žemlový knedlík, cibulka (1, 3, 7)
140 Kč
-
150 g Kuřecí rarášci, vařené brambory s petrželkou (3)
130 Kč
-
150 g Hovězí tatarský biftek 2x 1/2ks topinky, česnek (1, 3, 7)
140 Kč