Denní menu
Od 17. 11. do 21. 11.
Pondělí 17. 11.
Státní svátek
Úterý 18. 11.
Polévka
-
Domácí prdelačka (1, 6)
Hlavní jídla
-
150 g Štěpánská vepřová pečeně, jasmínová rýže (1, 3)
130 Kč
-
150 g Smažené rybí filé, bramborová kaše, citron (1, 3, 4, 7)
130 Kč
-
200 g Grilovaný hermelín s bylinkami, listový salát, brusinky, hořčičná zálivka, máslová bageta (1, 3, 7)
140 Kč
-
300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1, 3, 7)
130 Kč
Středa 19. 11.
Polévka
-
Slepičí vývar s trhaným masem a nudlemi (1, 7, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Vídeňský guláš, karlovarský knedlík (1, 3, 7)
150 Kč
-
150 g Smažená gouda, vařené brambory, domácí tatarka (1, 3, 7, 10)
140 Kč
-
250 g Špagety "Carbonara" se strouhaným parmazánem (1, 3, 7)
130 Kč
Čtvrtek 20. 11.
Polévka
-
Boršč (1, 6, 7, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Holandský řízek, vařené brambory s petrželkou (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Hovězí Stroganof, jasmínová rýže (1, 7)
150 Kč
-
150 g Celerovo květákové karbenátky, batátovo mrkvová kaše (1, 3, 7)
140 Kč
-
300 g Jablečný Crumble zdobený čerstvým ovocem (1, 3, 7, 8)
130 Kč
Pátek 21. 11.
Polévka
-
Špenátová (1, 3)
Hlavní jídla
-
150 g Kuřecí roláda s vaječnou fáší, dušená rýže (1, 3)
130 Kč
-
250 g Pečená vepřová žebírka BBQ, šťouchané brambory (1)
140 Kč
-
150 g Bramborové lokše 3ks plněné trhaným kachním masem, suš.cibulkou, zeleninou a dipem (1, 3, 7)
150 Kč