Denní menu
Od 20. 3. do 24. 3.
Pondělí 20. 3.
Polévka
-
Hrstková (1, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Kovářova kapsa (slanina, křen, hořčice), vařené brambory (1, 3, 10)
120 Kč
-
150 g Kuřecí Kung pao, jasmínová rýže s pórkem (3, 6, 9)
130 Kč
-
150 g Kebab na špízu s paprikovo rajčatovou salsou, coleslaw, chléb (1, 3, 7)
130 Kč
Úterý 21. 3.
Polévka
-
Kulajda (1, 3, 7)
Hlavní jídla
-
150 g Čočka na kyselo s cibulkou, opražená klobása, sázené vejce, chléb (1, 3, 7)
120 Kč
-
150 g Vepřový špalíček z panenky balený v domácím boku, vařené brambory (1)
130 Kč
-
150 g Listový obědový salát s filovaným kachním prsíčkem a višňovou omáčkou
140 Kč
-
300 g Na sucho opékané beleše s mákem a povidly (1, 3, 7)
120 Kč
Středa 22. 3.
Polévka
-
Slepičí vývar s masem a nudlemi (1, 3, 7, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Kuřecí roláda plněná špenátem a slaninou, dušená rýže (1)
120 Kč
-
150 g Fisch and chips (rybí filé v těstíčku), hranolky , hráškové ryré (1, 3, 4, 7)
140 Kč
Čtvrtek 23. 3.
Polévka
-
Špenátová s vejcem (1, 3)
Hlavní jídla
-
250 g Kuře na paprice, kolínka (1, 3, 7)
120 Kč
-
150 g Vepřový Pfefer steak, americké brambory (7)
130 Kč
-
300 g Krémové italské rizoto s červenou řepou a sýrem pecorino (7)
140 Kč
-
300 g Bramborové nočky obalené v perníku přelité máslem s rumem (1, 3, 7)
130 Kč
Pátek 24. 3.
Polévka
-
Asijská pikantní6 (6, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Pomalu dušený hovězí karabáček, hříbková omáčka, domácí žemlový knedlík (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Moravský mix pečeného masa, šťouchané brambory, jablka s křenem (1)
130 Kč
-
150 g Zapečený bramborák s kuřecí směsí a sýrem (1, 3, 7)
130 Kč