Denní menu
Od 10. 2. do 14. 2.
Pondělí 10. 2.
Polévka
-
Zeleninová krémová se smetanou (1, 7, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Kuřecí nudličky na kari s ananasem, jasmínová rýže (7)
130 Kč
-
150 g Rarášci z vepřového masa, nastavovaná bramborová kaše (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Zapékané smetanové brambory s kousky lososa a brokolicí s parmazánem (1, 4, 7)
140 Kč
Úterý 11. 2.
Polévka
-
Rajská s rýží (1)
Hlavní jídla
-
150 g Vepřové droby na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 7, 9, 10)
130 Kč
-
150 g Smažený kuřecí brněnský řízek (šunka, vejce, hrášek), mačkané brambory se slaninou a cibulkou (1, 3, 7)
140 Kč
-
150 g Obědový salát Waldorf, grilovaná prsíčka, rukola (7, 9)
140 Kč
-
300 g Jogurtový táč s borůvkami, drobenkou, zakysaný ovocný nápoj (1, 3, 7)
130 Kč
Středa 12. 2.
Polévka
-
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1, 3, 7, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Švédské masové kuličky, rajská omáčka, kolínka (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Indická rýže Biryani s kuřecím masem a zeleninou (9)
140 Kč
-
300 g Domácí strapačky s uzeným masem, kysané zelí, cibulka (1, 3)
130 Kč
Čtvrtek 13. 2.
Polévka
-
Ruský boršč (1, 7, 9)
Hlavní jídla
-
250 g Kuřecí stehýnko na paprice, jasmínová rýže (1, 7)
130 Kč
-
150 g Vepřová panenka balená v domácím boku, americké brambory, česneková omáčka (1, 7)
140 Kč
-
150 g Tagliatelle s krůtími nudličkami v čedarové omáčce (1, 3, 7)
140 Kč
-
300 g Hertepláky s mákem a povidlím přelité máslem (1, 3, 7)
130 Kč
Pátek 14. 2.
Polévka
-
Polévka z míchaných luštěnin (1, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Vepřová pečínka, dušená mrkev, vařené brambory (1)
130 Kč
-
150 g Kuřecí "Saltimbocca"(prsíčko se sušenou šunkou a šalvějí), špecle (1, 3, 7)
140 Kč
-
150 g Hovězí nudličky v teriyaki omáčce se zeleninou, basmati rýže, sezam (4, 6, 9, 11)
140 Kč