Denní menu
Od 24. 11. do 28. 11.
Pondělí 24. 11.
Polévka
-
Hrstková (1, 6, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Hovězí po Burgunsku, jasmínová rýže (1, 9)
150 Kč
-
150 g Kuřecí prsíčka v nivovém těstíčku, vařené brambory (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Gnocchi v omáčce Quatro formagio s grilovanou panenkou (1, 3, 7)
140 Kč
Úterý 25. 11.
Polévka
-
Frankfurtská s bramborem (1, 6)
Hlavní jídla
-
150 g Čočka na kyselo, opražená klobása, sterilovaný okurek, cibulka, chléb (1, 3)
130 Kč
-
150 g Smažené kuřecí prsíčko plněné hermelínem, vařené brambory (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Filet z Tilápie "premium", pečená zelenina, gratinované brambory (4, 7, 9)
140 Kč
-
300 g Malinové knedlíčky z bramborového těsta s máslem a cukrem (1, 3, 7)
140 Kč
Středa 26. 11.
Polévka
-
Rajská s těstovinou (1, 3)
Hlavní jídla
-
150 g Domácí uzené s cibulkou, bramborová kaše, sterilovaný okurek (7)
130 Kč
-
150 g Pečená krkovička, kysané zelí, opékaný bramborový knedlík (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Kuřecí nudličky na červeném kari v kokosovém mléce, jasmínová rýže (4, 7)
140 Kč
Čtvrtek 27. 11.
Polévka
-
Kuřecí vývar s nudlemi a petrželkou (1, 3, 6, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Kuře na paprice, kolínka (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Vepřový kotlet se sázeným vejcem, šťouchaným bramborem, americká omáčka (1, 3, 7)
140 Kč
-
150 g Campos salát "Farmář" ( listový salát, kukuřice, brambory, kuřecí prsa, sýr) (7)
140 Kč
-
300 g Domácí lívanečky s lesním rozvarem a šlehaným tvarohem (1, 3, 7)
130 Kč
Pátek 28. 11.
Polévka
-
Dršťková (1, 6)
Hlavní jídla
-
150 g Pražská vepřová pečeně, jasmínová rýže (1, 3)
130 Kč
-
150 g Mexická quesadilla s masem, fazolemi, kukuřicí, dipem a čedarem (1, 3, 7)
140 Kč
-
150 g Penne "ala arabiata" ( česnek, rajčata, bazalka ), krůtí steak, parmazán (1, 3, 7)
140 Kč