Denní menu
Od 1. 4. do 5. 4.
Pondělí 1. 4.
VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ
Úterý 2. 4.
Polévka
-
Hrstková (1, 6, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Vepřová pečínka, dušená mrkev, vařené brambory (1)
130 Kč
-
150 g Kuřecí nudličky na indický způsob "chicken madras", jasmínová rýže (9)
140 Kč
-
150 g Plněné těstoviny s čedarovou omáčkou (1, 3, 7)
140 Kč
-
300 g Tvarohové knedlíky s meruňkami, cukr, máslo (1, 3, 7)
130 Kč
Středa 3. 4.
Polévka
-
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1, 3, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Křenová omáčka, uzená kýta, houskový knedlík (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Kuřecí Ondráš, řecký salát s feta sýrem a olivami (1, 3, 7)
140 Kč
-
200 g Smažený sýrový špíz, vařené brambory, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
130 Kč
Čtvrtek 4. 4.
Polévka
-
Česneková krémová s petrželkou a opraženým chlebem (1, 3, 7)
Hlavní jídla
-
150 g Vepřenky s cibulí a hořčicí, vařené brambory (3)
130 Kč
-
150 g Španělský ptáček, jasmínová rýže (1, 3)
140 Kč
-
150 g Chilli con carne, ciabatta (1, 3, 9)
140 Kč
-
300 g Honzovy buchty plněné tvarohem a jablky (1, 3, 7)
130 Kč
Pátek 5. 4.
Polévka
-
Frankfurtská (1, 6, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Smažené rybí filé, bramborová kaše, citron (1, 3, 4, 7)
140 Kč
-
150 g Vepřové kostky na kmíně, těstoviny (1, 3)
130 Kč
-
150 g Obědový salát s kuřecími stripsy, avokádem a limetkovým dipem (1, 3, 7)
140 Kč